HI-TEC

Laadukkaita ja pitkäikäisiä HI-TEC -kaivureita on valmistettu Suomessa jo vuodesta 1987!

Kotimaisia HI-TEC -tuotteita ovat mm. kaivurit, vesakkomurskaimet ja puomistot. HI-TEC -kaivureita on valmistettu jo vuodesta 1987 lähtien ja vesakkomurskaimia sekä vesakkomurskainten puomistoja vuodesta 1994 asti.  Laitteita voidaan asentaa erilaisiin peruskoneisiin, mm. traktoreihin, ympäristö- ja kiinteistöhuoltokoneisiin sekä kuormaajiin. Laitteet tuovat uusia käyttömahdollisuuksia eri peruskoneille ja mahdollistavat niille muun muassa erilaiset kaivuu-, materiaalien käsittely yms. tehtävät. Raumalainen koneistus- ja konepajayritys Evetco Oy valmistaa ja kehittää HI-TEC -tuotteita ja myy HI-TEC -tuotteisiin varaosia. HI-TEC -tuoteperheen valmistus ja myynti on siirtynyt Evetco Oy:lle loppuvuonna 2016.

HI-TEC -tuotteet tunnetaan korkeasta laadustaan ja erinomaisesta käytettävyydestään. Tuotteiden käyttöikä on pitkä, ja ne säilyttävät arvonsa pitkään. HI-TEC -tuotteiden kehittämisessä on ollut keskeistä tiivis yhteistyö asiakkaiden, peruskonevalmistajien sekä myyntiorganisaatioiden kanssa. Alihankintayrityksemme edustavat korkeinta mahdollista laatua.

HI-TEC -kaivureita on toimitettu mm. Ruotsiin, Norjaan, Saksaan, Englantiin, Irlantiin, Sveitsiin, Kreikkaan, Etelä-Koreaan, Meksikoon, Puolaan, Romaniaan ja Etelämantereelle. HI-TEC H510T-kaivuriin pohjautuvaa radio-ohjattua teleskooppimallia käytetään mm. miinanraivauskalustossa ja vesakonraivauksessa.